+36308138947 office@fitplace.hu

Próbáld ki a csoportos edzéseinket!

Aerobik

Minden csak elhatározás kérdése!

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén, tónusfokozásán van a
hangsúly. Az óra bemelegítéssel indul, melynek során felkészítjük a szervezetet az edzésre. Az
óra fő részében egyszerűen felépített, jól követhető gyakorlatokat végzünk az egész testre
kiterjedően a lehető legtöbb izomcsoportot megdolgoztatva. Az óra a változatos gyakorlatokkal
és a különböző eszközök használatával éri el az alakformáló hatást.

Az órán használt eszközök:
step pad, gumikötél, kézi súlyzó, fitball. A levezető részben a megdolgoztatott izmokat megnyújtjuk, hogy megőrizzék a rugalmasságukat.

Kortól, nem től és edzettségi szinttől függetlenül bárki, bármikor csatlakozhat! Gyere és próbáld ki!

Body Basic Balance

Szó szerinti fordításban: a test alap egyensúlyát jelenti.

IGEN! Megpróbáljuk visszaállítani az egyensúlyt, a tested egyensúlyát! Az egyensúlyt amit valamilyen okból elvesztettél.

Lehetsz duci vagy túlsúlyos, aki szeretne ezen változtatni, de egyedül nem megy, vagy csak nem mersz belevágni. Nem tudod hogyan fogj hozzá! A megoldás: B.B.B.

Elmúltál 40 éves,…” öregember nem gyorsvonat…” mondod mindig. Már nem akarsz ugrabugrálni, de azért szeretnél odafigyelni magadra, mozogni kicsit. Esetleg szültél 1,2,3 gyereket és már nem olyan a tested, mint 20 évesen. Szétnyílt a hasizmod, ami jó eséllyel úgyis maradt. Kerested a megoldást, de eddig nem találtad? B.B.B.

Fáj a derekad, gerincproblémáid vannak, fájnak az izületeid, de szeretnél aktív maradni! B.B.B.

Magas a vérnyomásod, cukorbeteg vagy, pajzsmirigy problémád van és eddig nem mertél belevágni az életmódváltásba? A B.B.B. ebben is segít!

A Body Basic Balance egy olyan edzésmódszer amely megoldást nyújt ezekre a problémákra! Segít elindulni az úton, hogy újra egyensúlyba kerülj.

Állóképességet, erőt, koordinációt fejleszt, fokozatosan lépésről-lépésre haladva. Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanítására, a gerincprevencióra, a szétnyílt hasizom zárására,az izületi mozgékonyság megtartására és fejlesztésére, a relaxációra és nem utolsósorban a jó hangulatra! Fontos, hogy az edzés során jól érezd magad, kellőképp magadra tudj összpontosítani, hiszen sokszor egy kis „én-idő” csodákra képes!

Cross training

A Cross Training több rendszer elemeit ötvözi és integrálja egy komplex funkcionális edzésmódszerben. A legmodernebb szakmai irányelvek alapján kialakított edzéseken folyamatos edzői kontroll biztosítja a gyakorlatok biztonságos és hatékony végrehajtását.

 Az edzések során a teljes test, minden izomlánc igénybevételére sor kerül. A kondicionális képességek mindegyike párhuzamosan fejlődik, így az erő, állóképesség, gyorsaság, koordináció optimális egyensúlya érhető el.

Maximális figyelmet fordítunk az alapos és szakszerű bemelegítésre, valamint az izületi mozgékonyság, hajlékonyság folyamatos fejlesztésére is. Így az edzéseken és a mindennapi élet során felmerülő feladatokkal is biztonsággal szembenézhetünk.

 Az alapvető funkcionális edzéseszközök (TRX, Kettlebell, stb.) mellett számos egyéb érdekes és hatékony eszköz terítékre kerül, melyet saját testsúlyos gyakorlatok számtalan variációja színesít, valamint
küzdősport elemek is felbukkannak, így az edzés garantáltan nem válik unalmassá hosszabb távon sem.

A gyakorlatok progressziós és regressziós módozatainak alkalmazása lehetővé teszi a csoporton belüli eltérő fittségi szinten lévő vendégek igényeinek a figyelembe vételét.

Ez az edzésmódszer alkalmas a sportolók erőnléti edzéseinek hatékony kiegészítésére, a sportágak sajátosságaiból adódó aszimmetriák, egyoldalú terhelések kiegyenlítésére, az egyre
gyakoribb “ülő életmódból adódó” tartáshibák korrigálására, valamint az optimális általános fittségi szint elérésére és hosszú távú biztonságos megtartására. Továbbá igen hatékony zsírégető és izom fejlesztő hatásának köszönhetően az alakformálásban is jelentős segítség lehet.

Jazzercise

Testet formáló ,állóképességet növelő,lelket üdítő,kellemes hangulatú csoportos óra. Kívül ápol, belül óv!

Az óra első felében testet lelket átmozgató ,koreográfiával fűszerezett táncos blokk.

Az óra másik felében ráhangolódunk a kritikus testrészekre és oda fókuszálunk, erősítünk, növeljük a testünk (izmaink) állóképességét.

Kettlebell training

Feltöltés alatt.

Kids training

Feltöltés alatt.

Mini Fit Training

Feltöltés alatt.

Preventív gerinc és streching tréning

Erő és állóképesség növelés. A gerincet stabilizáló és testtartásért felelős izmok tudatos erősítése. Preventív mozgások, melyek a test helyes mintáit tanítják újra, ezzel megelőzve a degeneratív izületi és gerincproblémák kialakulását, kiújulását.
Annyi éves vagy, amennyi a gerinced mozgékonysága!

Spartan Fit

Feltöltés alatt.

Strong training

Feltöltés alatt.

TRX edzés

Bár a TRX-et az amerikai hadsereg fejlesztette ki, hogy a katonák bármikor és bárhol tudjanak edzeni, egyre nagyobb teret hódít napjainkban, a hétköznapi életben. A TRX edzés esetében érdemes izomcsoportonként dolgozni.

Mi az a TRX, és milyen hatást érhetünk el vele?

A testmozgás elengedhetetlen a jó közérzet, és az egészséges életmód kialakításában. Számos mozgásforma létezik, és a sportolni vágyók különböző igényei újabb és újabb módszereket hívnak életre. Ennek is köszönhetően manapság nagyon elterjedtek az újfajta fitness edzések. Mindig találkozhatunk valami újdonsággal, ha betérünk egy fitness terembe.

Lényege, hogy az ember a saját testsúlyát használja az edzés során, így a hatás látványos és gyors! Sokféle gyakorlat végezhető vele, és a változatos munka még inkább meghozza a gyümölcsét. A TRX egyszerre mozgatja meg az egész izomzatot, ami nagyon egészséges, és kevésbé megterhelő az ízületeknek.

 A TRX fejleszti az összes izmot, átformálja az egész testet, és növeli az állóképességet.

Legelőször rehabilitációkra használták, innen terjedt el.

Ha ki szeretné próbálni ezt az új, és rendkívül hatásos módszert, keresse fel központunkat!
Hidd el, az eredményt rövid időn belül látni fogod.

Zumba / Zumba kids (mini és junior)

A Zumba Fitness vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokból felhasznált lépésekkel tarkított fitness program. Fő mozgató rugója a latin-amerikai táncok.

A Zumba Dél-Amerikából nevezetesen Kolumbiából  származik, megalkotója Beto Perez. A zumba onnan ered, amikor is Beto egyik fitness órára annyira sietett, hogy otthon felejtette az órára szánt zenéket, amit csak a fitness centrerbe érve vett észre. Nem volt mit tennie, az órát meg kellett tartsa, de csak az ő általa kedvelt zeneszámok voltak nála a kis MP3 lejátszóján, nevezetesen a tradicionális latin salsa és merengue. A helyzet kihívás elé állította a fitness edzőt, imrpovizálnia kellett az alapvetően nem fittnessre tervezett zenékkel és mozdulatokkal. Az óra után többen odamentek hozzá, hogy ha nem túl nagy kérés akkor többször is tartson ilyen órákat. És így megszületett a Zumba Fitness-Party!!!

Az alábbi táncok találhatók meg a koreográfiákban: Salsa, Rumba Cumbia, Reggaeton, Samba, Flamenco, Hastánc, Afrikai táncok, Calypso, Quebradita, American Mix, Merengue, Bachata, Pop, Tango, Hip-Hop, Batukada, Vallenato, Cha Cha, Conga, Axé…

Az évek során olyan hatalmas népszerűségre tett szert, hogy ma már világszerte hódolnak az őrületnek, egyre másra kerülnek ki az oktatók és hozzák el nekünk az önfeledt szórakozást és a fergeteges latin ritmusokat.

Népszerűségét annak köszönheti, hogy míg az Instruktor által mutatott könnyen követhető koreográfiákra „átbulizzuk” az órát. Szinte észrevétlenül kőkeményen ledolgozunk 500-800
kalóriát, és átmozgatjuk az egész testünket, hiszen ez egy változó intenzitású állóképességi edzés is egyben. Egy jó Zumba után, többé nem fogod azt gondoloni, hogy a kalória égetés milyen nehézségekkel jár, hanem élvezni fogod minden percét.

Zumba Kids mini: 6-10 év

Zumba Kids junior: 10-14 év